Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Kamienie Duchowe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam 38 lvl Surka Wp eq+9. Rozwalam metki twardości oraz cienia na loozie.Czy jest szansa dropnięcia kamyka . I czy potrzebny jest 2x drop czy nie . ;) Proszę o wypowiedźi.

65776504175913733440.png

00354592618056377658.jpg

Opublikowano

Rozwalaj metiny zazdrości. ;)

To te, na 35 poziom --> tak wyglądają -->

35_lvl.jpg

Z nich często dropią kamolce, lub dobij 55 poziom i rozpieprzaj metiny na So-Han. (Ten drugi sposób, lepszy.)

Give me some 501s jeans on and roll joints bigger than King Kong's fingers.

~Wiz Khalifa.

Opublikowano

Tutaj głowna role gra szczescie =) Masz szczescie to dropnie masz pecha nie dropnie : > Ale szczesciu zawsze mozna troche pomoc i kupic x2 dropa.

Opublikowano

HAHAHHAHAHH @2xuP posralo? z nich kamienie duchowe? zartujesz sobie?

Kamienie duchowe dropia z metkow 40 +

polecam isc na metki 45 i twardosci (chyba 55 lv? lub 50) z nich b.rzadko dropia kamole ale jest zawsze jakas szansa... mi wojem mentalem dropnelo 2x z metka 45 i raz z twardosci...

Idz na Chodzaca malpe... nie to ze medale to jeszcze jest szansa na kamola.... mi sie wydaje ze wieksza niz na metkach ;d

Maly offtop

na jakim s grasz?

Opublikowano

Tak jak MakYs napisał, wszystko zależy od szczęścia w danym momencie... raz dropną dwa kamiole, a raz figa z makiem. Kup sobie Rękawice Złodzieja i będziesz miał większą szansę na drop.

Opublikowano

Nie znacie sie nie piszcie. Rozwlaacie mnie niektórzy, kamole dropia od 40 lvl metka czyli metka duszy.

Kup 2 x drop to bedzie miał wiecej sznas na dropniecie.

ZBIERAM +

Opublikowano

rękawica się opłaca. podwójny drop zawsze się przyda, a w szczególności na kamienie duchowe.

możesz też spróbować szczęścia na bossie lochu małp - Chodzącej Małpie, z niej też kamole raz po raz lotają.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...